петак, 25. новембар 2011.

Vizualizacija

Vizualizacija može da vam promeni život. Mentalne slike koje projektujete na vašem mentalnom ekranu, ostvaruju se. Koncentracija, jaka volja i dobra vizualizacija su sve što vam je potrebno da biste živeli onako kako želite.
Izabrala sam novu knjigu za čitanje: " Knjiga o moći uma" autora Uri Geller. Uri poseduje specifične parapsihološke moći i smatra da svako od nas može u manjoj ili većoj meri da probudi slične osećaje kod sebe.
Za početak, najbolje je zamišljati tv ekran. Stanite ispred TV, dobro ga razgledajte zatim zatvorite oči i protrljajte ih šakama. "To će u oko vašeg uma utisnuti sliku tv ekrana". Kada ste fotokopirali tv ekran na svoj um, možete projektovati slike koje želite na svoj tv ekran, ono što želite da se dogodi. Radite to svaki dan i verujte u ono što vidite. Vizualizacijom dođite do onoga što vam je neophodno.


Autor veruje u vezu između vida i unutrašnjeg vida koji postiže vizije.Vežba za očni mišić: "Gledajte pravo ispred sebe. A zatim bez micanja glave, gledajte prema gore, prema dole, levo, desno i kolutajte očima natrag levo, pa natrag desno. Morate osetiti kako vam se napinju očni mišići što znači da ste ih dobro razgibali. Sada uzmite olovku i držite je uspravnu oko 30 cm ispred nosa. Sada je polako približavajte nosu sve dok ga ne dotaknete, onda je udaljavajte i neprestano je promatrajte. Možete isto tako dizati i spuštati olovku ispred sebe, stavljati je u desni i levi deo vidnog polja i promatrati je tako da ne mičete glavom. Ove vežbe trebate raditi svakodnevno samo nekoliko minuta."
Vizualizujte sve ono što vam nedostaje. Vizualizujte osećaje, ljubav, zdravlje sve što poželite. Uživajte u procesu. Sreća je na putu, ne na cilju.

Нема коментара:

Постави коментар