уторак, 22. новембар 2011.

Poruke tela

Da li je čovek naučio da sluša svoje telo? Ono uvek precizno šalje poruke čoveku. Retki ili učestali signali promena u organizmu ili bolesti daju čoveku priliku da promeni svoj način razmičljanja ili uverenje. Svaki negativan način razmišljanja u dužem vremenskom periodu donosi određene smetnje ili bolesti organizma. Dok se zvanična medicina bavi posledicama, uzrok bolesti je gotovo uvek mentalni.
Univerzalni lek je LJUBAV prema sebi i svemu što nas okružuje.


Louise Hay u svojoj knjizi "Kako isceliti svoje telo" daje čitav niz verovatnih mentalnih uzroka određenih bolesti, afirmacije za njihovo lečenje i kaže: " Koristite ovaj popis kada ste bolesni:
1.Potražite mentalni uzrok. Razmislite može li to biti istina u vašem slučaju. Ako nije, mirno sednite i zapitajte se: " Kakav je to način razmišljanja koji me doveo do bolesti?"
2.Ponavljajte u sebi: "Spremna sam osloboditi se takve negativne sheme u svojoj svesti, koja me dovela u ovo stanje.
3.Ponavljajte po nekoliko puta rečenicu koja predstavlja vaš novi način razmišljanja.
4.Uverite se da ste već na putu isceljenja. Čim opazite bilo kakve simptome bolesti, pređite ove tačke i pomozite sebi."
Ono što možete da uradite još danas je da budete nežni prema sebi i da volite svoje telo. Negujte ga kao najlepši cvet. Dajte mu mnogo vode, svetlosti i ljubavi. Vežbajte i hranite se umereno. Radujte se..
Hvala ti. Hvala ti. Hvala ti. Hvala ti. Hvala ti. Hvala ti.

Нема коментара:

Постави коментар