среда, 28. март 2012.

Ono što sigurno znam ... Prvi deo







Nulte granice: Žao mi je. Molim te oprosti mi. Hvala ti. Volim te. Ova havajska tehnika unela je radost u moj život, već sa prvim danom njenog korišćenja. Prihvatila sam odgovornost za sve.

Carpe Diem: Svakome od nas dato je 24h dnevno. Svakoga dana imamo izbor kako da ih upotrebimo.

Dobre misli: Sa njima ste jedino sigurni i u njih se najviše možete pouzdati. Negujte ih, isplatiće se.

Sve je energija: Ovo je svet energije, time su zakoni ovog sveta zakoni energije. Poštujte ih kao takve. Jedan od osnovnih je da misli oblikuju energiju u vašu stvarnost.

Disciplina: U poštovanju zakona energije. Nađi načina da se setiš, da misliš dobre misli, da čistiš, da se raduješ..

Zahvalnost: Ako svaki svoj dan započnete zahvalnošću, ništa više vam ne preostaje da uradite tog dana.. Energija zahvalnosti je moćna i brza! Šalje vam još stvari na kojima ćete biti zahvalni.

Ljubav: Fascinantna vibracija ove predivne reči daće vam snagu u bilo kojoj situaciji u životu. Otvorite se prema svetu, vaše srce prepuno je ljubavi.

Vizualizacija: Kreacija stvarnosti. Držite u vašem umu što jasniju sliku vašeg uspeha i doći će dan kada ta slika postaje vaša realnost.  

Samopouzdanje: Gradite ga svakodnevno. Na malim stvarima. Testirajte je povremeno na srednjim stvarima. Odigrajte mastralno na velikim scenama.

Opraštanje: Oprostite svima. Oprostite sebi. Završite to, bez razmišljanja. Nema svrhe traćiti vreme na takva osećanja.

Smeh: Smejte se neuspehu. Smejte se uspehu. Samo je to bitno. 

Zdravo telo: Zdrava ishrana, trening i dosta vode. Dajte svom telu šta mu je neophodno, povratna energija je neprocenjiva.

Novac: I novac je energija, nemojte to zaboraviti. Pustite ga da cirkuliše. Istresite kasice prasice i kupite korisne stvarčice. Ne kočite.



Нема коментара:

Постави коментар