четвртак, 5. јануар 2012.

Zakon privlačenja - nedoumice

Kada bismo razmišljali o Zakonu privlačenja kao što to rade deca, on bi funkcionisao bez ikakvih problema i u najkraćim mogućim rokovima..Ali ne, odrastao čovek ima sto briga i dvesta nerešivih problema. On se bori sa verovanjem, njegova oduševljenja sa ovim zakonom su kratka i on brzo zaboravlja svoje uspehe. Njegov ego se toliko razmahao da ako mu zakon donese čokoladicu reći će da je želeo fabriku čokolade..
Vreme je promena. Vreme je da volimo sebe i prihvatimo sve ono što nam život nudi, u ovom slučaju Zakon privlačenja. Bez sumnje, bez raščlanjavanja... a ako već niste, testirajte ovaj zakon!


Kada bismo se zapitali gde najčešće grešimo, lista bi bila sledeća:
1. Važnost i Zahvalnost - pridavanje važnosti onome što želimo uz istovremeno oduzimanje važnosti onome što dobijemo. Drugim rečima, Univerzum ne pravi razliku između čokoladice i fabrike čokolade, to je vaš sopstveni otpor ka onome što želite. Ali pravi razliku između energije zahvalnosti i ona koja to nije. Tako što nam šalje još stvari na kojima možemo biti zahvalni ili obrnuto.

2. Afirmacije i Imaginacije - pozitivne izjave izrečene jednom ili nijednom u toku dana ne daju rezultate. Isto važi i za imaginacije koje odrađujemo jednom u sto godina. Za ove dve stvari bitna je disciplina. Zamislite vaš cilj kao da se već ostvario i na kraju vaše imaginacije afirmirajte odgovarajućom izjavom. Čuda će početi da se dešavaju!

3. Pozitivnost i život u sada -  pozitivna energija privlači još pozitivne energije i stvara polje pogodno za ostvarenje želja..Trudite se da budete prisutni u sadašnjem trenutku što je češće moguće jer time otvarate vrata ka upoznavanje samih sebe a time i vaših potencijala, želja i svrha.. Kada mislite, mislite pozitivno :)

4. Emocija i Akcija - osetićeš u dubini koje stvari su prave.. Emocija je i pravi pokazatelj kakve su nam misli. Pozitivna emocija rezultat je pozitivnih misli i obrnuto. Kada osetiš da je trenutak: Kreni u Akciju! To je prava stvar!

5. Samopouzdanje i Samopoštovanje - verovanje u sebe i svoje sposobnosti je najlepši poklon koji sebi možete dati. Recite sebi: Volim te i verujem u tebe! Znam da ćeš ostvariti svoj san. Predivna si. Ljubav je uvek bila i uvek biće peti element.


Нема коментара:

Постави коментар